10 χρήσιμα Visual Studio Code extensions που μας λύνουν τα χέρια
15-07-22

10 χρήσιμα Visual Studio Code extensions που μας λύνουν τα χέρια

Προφανώς, η ύπαρξη μιας τόσο ευρείας επιλογής επεκτάσεων για τον Visual Studio είναι αυτό που κάνει το VS Code τόσο δημοφιλές.  

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις επεκτάσεις που θα έχουν μεγαλύτερη αξία από τους πόρους που αντλούν από το σύστημά σας, δημιουργήσαμε αυτήν την  λίστα με τις καλύτερες επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες . 

 

1. Auto Rename Tag

Η ετικέτα αυτόματης μετονομασίας είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη επέκταση κώδικα VS για προγραμματιστές ιστού. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματα, η αυτόματη μετονομασία ετικέτας μετονομάζει τη δεύτερη ετικέτα καθώς η πρώτη ενημερώνεται και αντίστροφα:

2. Bracket Pair Colorizer

Το Bracket Pair Colorizer είναι μια επέκταση που ταιριάζει με αντίστοιχες αγκύλες με το ίδιο χρώμα. Έχοντας ένθετα στοιχεία, συναρτήσεις, αντικείμενα κ.λπ., σε ένα αρχείο, μπορεί να γίνει σύγχυση με πολλές παρενθέσεις, αγκύλες κ.λπ.

3. Prettier

Το Prettier Με περισσότερα από 38,5.000 αστέρια στο GitHub, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς διαθέσιμους μορφοποιητές κώδικα. Η συνεπής μορφοποίηση και το στυλ στον κώδικα σας μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άλλους προγραμματιστές.

4. Live Server

Η επέκταση Live Server για το Visual Studio σάς επιτρέπει να εκτελέσετε έναν τοπικό διακομιστή ανάπτυξης για να δοκιμάσετε τον κώδικά σας. Διαθέτει ζωντανή λειτουργία επαναφόρτωσης τόσο για στατικές όσο και για δυναμικές ιστοσελίδες.

5. ES7 React/Redux/GraphQL/React-Native snippets

Αυτή η επέκταση σάς παρέχει αποσπάσματα JavaScript και React/Redux στο ES7 με λειτουργίες προσθήκης Babel για VS Code . για να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη

Για να εγκαταστήσετε την επέκταση: es7-react-js-snippets στο marketplace .

Σύνδεσμος GitHub: vscode-react-snippets .

6. Tailwind CSS IntelliSense

Το Tailwind CSS IntelliSense ενισχύει την εμπειρία ανάπτυξης του Tailwind παρέχοντας στους χρήστες του Visual Studio Code προηγμένες δυνατότητες όπως αυτόματη συμπλήρωση, επισήμανση σύνταξης και στόμιο.

7. Atom One Dark Theme

Θέμα VSCode βασισμένο στο θέμα One Dark του Atom . Η καλύτερη βαθμολογία One Dark theme port στην αγορά, διαθέτει πλήρη θεματοποίηση Workbench .

8.  SVG Viewer

Προβολή αρχείου SVG από το μενού περιβάλλοντος  Visual Studio Code.

9 GitHub Extension

Εάν τείνετε να εργάζεστε πολύ με το GitHub, η Microsoft σας έχει καλύψει. Με την επέκταση GitHub μπορείτε να κλωνοποιήσετε, να δημιουργήσετε ή να δημοσιεύσετε repos χωρίς ποτέ να πραγματοποιήσετε έξοδο από τον Κώδικα VS .

10 TinyPNG

Εάν η δουλεία  σας έχει να κάνει με φωτογραφείς, μπορεί να χρειαστεί να τις συμπιέσετε. Αυτή η επέκταση χρησιμοποιεί το TinyPNG API για τη συμπίεση των εικόνων JP(E)G και PNG απευθείας μέσα στο VSCode .

Tags Wed Developing

Εγκατάσταση Arch Linux Xfce 2024

Βήμα προς βήμα, οδηγίες πως να εγκαταστήσουμε το Arch Linux (Έκδοση: 2024) με επιφάνεια εργασίας xfce4

archlinux2024
Arch Linux

Arch Linux keep it simple

Ελαφριά, λιτή και ευέλικτη διανομή χωρίς άσκοπες προσθήκες τροποποιήσεις έτσι ώστε να επιτρέπουν στον χρήστη να διαμορφώσει το σύστημα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, σχεδόν από το μηδέν.

Χρήσιμα εργαλεία online για web developers & more.