Χρήσιμες δωρεάν συλλογές Tailwind CSS components

06-12-22

Από την κυκλοφορία του το 2017, το Tailwind CSS έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στη δημοτικότητά του, παρέχοντας στους προγραμματιστές την ευελιξία να δημιουργούν custom interfaces χωρίς να δεσμεύονται από UI kit rules. Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη δημιουργικότητα και προσαρμογή στον σχεδιασμό των ιστοσελίδων, προσφέροντας ένα δυναμικό εργαλείο για την ανάπτυξη μοναδικών και αποτελεσματικών εφαρμογών.


Αυτές οι συλλογές σάς επιτρέπουν να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αποσπάσματα HTML απευθείας στη βάση κώδικα για χρήση ή τροποποίηση. Χτισμένα από άλλους προγραμματιστές, σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε γρήγορα το έργο σας βλέποντας το πιθανό αποτέλεσμα.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο χρήσιμες δωρεάν συλλογές Tailwind CSS components που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιταχύνετε την ανάπτυξη των ιστοσελίδων σας:


Tailwind UI (Free Components)

 Προσφέρει μια συλλογή από υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένα components που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Παρέχουν επίσης πληρωμένα σχέδια, αλλά οι δωρεάν επιλογές είναι αρκετά εκτεταμένες και χρήσιμες.


Flowbite

Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από components και πρότυπα που είναι χτισμένα με το Tailwind CSS. Περιλαμβάνει κουμπιά, κάρτες, πλοήγηση και πολλά άλλα.


DaisyUI

Προσφέρει εύχρηστα, έτοιμα components που βασίζονται στο Tailwind CSS. Παρέχει επίσης ένα σύστημα θεματοποίησης για να κάνετε τις ιστοσελίδες σας μοναδικές.


Tailblocks

Προσφέρει προσαρμόσιμα blocks που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε όμορφες ιστοσελίδες γρήγορα. Περιλαμβάνει blocks για headers, footers, galleries, and more.


Meraki UI

Παρέχει απλά και καθαρά Tailwind CSS components που είναι εύκολα στη χρήση και προσαρμογή.


Kitwind

Προσφέρει μια ποικιλία από components και πρότυπα για γρήγορη ανάπτυξη ιστοσελίδων. Τα components τους είναι καλά σχεδιασμένα και εύκολα στη χρήση.


Tailwind Toolbox

Παρέχει μια μεγάλη συλλογή από δωρεάν πρότυπα και components που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα projects σας.


Notus JS by Creative Tim

Προσφέρει ένα ανοιχτού κώδικα project με πολλά Tailwind CSS components, που είναι ιδανικό για το ξεκίνημα νέων projects.


Tailwind Starter Kit by Creative Tim

Παρέχει ένα πλήρες σύνολο components και πρότυπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν για τα projects σας.


Η χρήση δωρεάν Tailwind CSS components μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την παραγωγικότητά σας ως προγραμματιστής. Αυτές οι συλλογές προσφέρουν εύκολες και γρήγορες λύσεις για την ενσωμάτωση καλοσχεδιασμένων elements στον κώδικά σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην προσαρμογή και τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις δωρεάν πηγές για να δημιουργήσετε όμορφες και λειτουργικές ιστοσελίδες με λιγότερο κόπο και χρόνο.
Tags Web Design

Χρήσιμα εργαλεία online για web developers & more.