DaVinci Resolve επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για linux
30-07-22

DaVinci Resolve επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για linux

Το DaVinci Resolve είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που προσφέρεται για Linux, μαζί με άλλα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows και το macOS. Η εταιρεία Blackmagic Design είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη αυτού του λογισμικού, και έχει καταφέρει να κάνει το DaVinci Resolve ένα από τα πλέον αξιόπιστα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο στην αγορά.

Το DaVinci Resolve προσφέρει ευρεία γκάμα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας βίντεο, της επεξεργασίας ήχου, της σταθεροποίησης εικόνας και πολλά άλλα. Η δωρεάν έκδοση του DaVinci Resolve περιλαμβάνει πολλές από αυτές τις λειτουργίες και είναι διαθέσιμη για Linux, ενώ υπάρχει και μια πλήρης επαγγελματική έκδοση που περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργίες.

Για να εγκαταστήσετε το DaVinci Resolve στο Linux, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Blackmagic Design και να κατεβάσετε το αντίστοιχο πακέτο εγκατάστασης για το Linux της επιλογής σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται στον ιστότοπο για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Είναι εντυπωσιακό ότι μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν ένα επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο , όπως το DaVinci Resolve, αλλά είναι αλήθεια! Η δωρεάν έκδοση έχει κάποιους μικρούς περιορισμούς σε σύγκριση με το DaVinci Resolve Studio των 300 $, αλλά για το 99% των χρηστών πρόκειται να είναι ένα φανταστικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα ισχυρό πακέτο σύνθεσης και επεξεργασίας ήχου από προεπιλογή.

Εάν έχετε τη σωστή έκδοση του Linux (όπως το CentOS), μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν σταθμό εργασίας πολλαπλών πυρήνων, πολλαπλών GPU. Η DaVinci διαθέτει προς πώληση επίσης έναν κατάλογο γεμάτο με εκπληκτικό εξοπλισμό επεξεργασίας βίντεο και εξοπλισμό κάμερας που λειτουργεί τέλεια με το Resolve, οπότε αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με την παραγωγή βίντεο, το DaVinci είναι μια εξαιρετική πρόταση.




Tags Multimedia Open source

Χρήσιμα εργαλεία online για web developers & more.